Tampa – Light

Tampa computertaske er en taske til dig, som har brug for en taske, der kan det hele – i et superflot og tidløst design. Den leveres med justerbar skulderrem og håndtag, hvilket gør den nem at bære, når du er på farten. Stropperne på forsiden har praktiske magnetlåse, der er hurtige at åbne, men også sikrer dine ting på bedste vis. På bagsiden har tasken en trolleyløsning, hvilket kan gøre den til din yndlingstaske, når du rejser. I hovedrummet er der plads til en 15” bærbar computer, og det samt de ekstra lommer er polstrede, så dine ejendele er sikret optimal beskyttelse. Tasken indeholder desuden et ekstra rum med lynlås til opbevaring af dine værdigenstande samt flere lommer til visitkort, kuglepenne og telefon.

Findes i 3 farver.

Passer op til en 15″ bærbar.

Vægt 1.5 kg
Størrelse 31 × 42 × 17 cm

Fri fragt på alle produkter

30 DAGES GRATIS RETURNERING

SENDES INDEN for 24 timer

Livstidsgaranti

100% sikker betaling

1 anmeldelse af Tampa – Light

  1. Jens Peter Jensen

    Hurtigt levering og god feedback på mails. Top kvalitet til prisen – er meget tilfreds

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tampa – Light

Computertaske i bøffel læder. Tasken har en RFID-beskyttet lomme. Dette beskytter mod betaling og identitetssvindel gennem skimming ved at placere RFID-blokerende materiale mellem taskens ydre lag og indre foring. Lommen er markeret med RFID-logoet. Læderet er genfarvet med vegetabilske ekstrakter. Det er meget vigtig at understrege, at alle tasker varierer i farve, da de er håndlavede og ikke to skind er ens. Læder fra bøfler er blødt, meget stærkt og holdbart. Alle taskerne er håndlavede, unikke og variation kan forekomme. Tasken vil med tiden få en flot patina. Alle tasker er overfladebehandlet med voks. Der gøres opmærksom på at voksen kan smitte af på lyse tekstiler, indtil voksen tørrer ud. FUHRHIDE kan ikke holdes ansvarlig for farvet tøj.

Håndlavet af 100% bøffel læder. Indvendig stof er lavet af 100% polyester. Vi bruger kun kvalitets lynlåse fra YKK.

Tasken leveres med en håndlavet støvpose. For at nyde din taske i lang tid, anbefaler vi at brug den til opbevaring. Din taske lagres bedst på et tørt sted væk fra direkte sollys.

Scroll til toppen

Covid-19 information

All of our designs are stored in the Fuhrhide warehouse –  Aarhus, Denmark

According to the WHO it is completely safe to receive commercial goods. The likelihood of a design being contaminated by an infected person is very low. The FuhrHide package will have been packed, moved, travelled and exposed to different temperatures and conditions = making the risk of contamination even lower. 

In the FuhrHide warehouse we have taken extra health and safety precautions to make sure our small team of staff are always wearing gloves and are not coming into close contact with one another or the stored goods.

Our operations are running normally, meaning we are experiencing no delays in packing and dispatching orders. 

Our couriers worldwide might need an extra day or two, as they like we are taking precautions to ensure all shipment will follow the WHO guidelines.