Det handler om læderet

Skind kan siges at være noget af det mest bæredygtige materiale, vi har. Menneskets første beklædning var lavet af skind, fordi det var slidstærkt og holdbart. Der er et stort potentiale i skind, som ikke bør ende sine dage som restprodukt fra fødevareproduktionen. I en tid, hvor vi om nogen skal tænke på vores planets fremtid, og hvor vi om nogen har mulighed for at gøre en forskel, bør vi udnytte potentialet i de fantastiske, naturlige materialer, vi har – også selvom vi har travlt.

Med en sikker sans for design og kvalitet har vi skabt en kollektion af klassiske og funktionelle lædervarer til den stilbevidste mand og kvinde. Tasker, der er fremstillet med respekt for både miljø og mennesker, og i et tidløst design, der kan gå i arv fra generation til generation. Med en taske fra FuhrHide vil du både mærke og gøre en forskel, når du er på farten. Vi har sørget for, at du gør den forskel med stil.

I sin egen taske har manden bag FuhrHide, Anders Fuhr, mange års kreativ erfaring med design af møbler og indretning. Han har rejst verden rundt og fundet inspiration i de byer, han har besøgt, og hos de mange spændende mennesker, han har mødt. Nu har han valgt at sætte sin markante designsignatur på sin egen taskekollektion og skabe de tasker, han altid selv har savnet, når han har været undervejs – i et materiale, som kan holde til at være på farten. Alle produkter er opkaldt efter byer og mennesker, der på den ene eller anden måde har gjort et ekstra indtryk. Ligesom taskerne er skabt til at gøre indtryk. Og til at efterlade mindst muligt aftryk på vores planet.

For os er kvalitet = bæredygtighed. Vi arbejder kun med de bedste materialer, som naturen har at tilbyde. Alle vores tasker er unikke og håndlavede af de dygtigste håndværkere i full grain bøffellæder, et utroligt slidstærkt materiale, som bliver voksbehandlet for at opnå det helt specielle vintage-look, der kendetegner os. Alt uden brug af kemikalier og kunstig farve. Dette betyder også, at to produkter aldrig er helt ens. Med certificerede YKK-lynlåse, kraftigt inderfor og stærke syninger med nylontråd garanterer vi, at din taske vil holde – og kun blive flottere at se på – i mange år endnu.

Misson og vision

Mission

Vi skaber designs til manden og kvinden, der sætter pris på høj kvalitet, lækre materialer og et råt look. Vi laver tasker til dem, som ønsker en taske, der afspejler deres personlige stil og værdier på en afslappet og naturlig måde. I et design, der er fremstillet ud fra principper om troværdighed, naturlighed og holdbarhed.

Vision

Vi ønsker at være innovative og gøre vores design til en nødvendig del af det moderne menneskes hverdag. Vi vil give dig et produkt, du kan stole på, og som er en uundværlig del af dit liv, når du er på farten. Kvalitet er lig med bæredygtighed, og vi vil bidrage til, at mennesker investerer mere i få produkter med en lang levetid.