Om Os - Fuhrhide

FUHRHIDE

Om Fuhrhide. Sidder på trappe med alle lædertaker

Bag Fuhr Hide mærket finder du Anders Fuhr, der med en sikker følelse for design og kvalitet har skabt en række lædervarer til den moderne mand. Manden, der hellere vil have ting ru og trendy end pæne og polerede. Manden, der ønsker smarte og praktiske tasker, der signalerer kvalitet og maskulinitet.

Anders Fuhr har i en årrække været involveret i design af møbler og indretning – også med et maskulint touch. Han er blandt andet manden bag mærket Fuhr Home. Nu har han også valgt at bruge sin kreativitet og til at designe lædertasker, som han altid har savnet til sine rejser, sport og arbejde.

Anders Fuhr har tætte forbindelser til Indien, hvor de fleste produkter fremstilles. Her finder han råmaterialerne, lige fra de rå huder til fremstillingen af foret. Anders Fuhr køber direkte fra fabrikken, hvilket sparer dyre distributører. Det betyder også, at han har direkte kontakt og dermed styrer processen. Alt er lavet med respekt for både miljø og mennesker.

De materialer, som Anders Fuhr vælger at arbejde med, er det bedste naturen har. Bøffel læder er vegetabilsk farvet og voksbehandlet for at give et vintage look. Ingen kemikalier og ingen kunstig farve. Alle tasker er håndlavede, og derfor er to tasker aldrig helt ens. Alt er fremstillet i hånden, og kun de bedste materialer anvendes: YKK-mærkede lynlåse, polyestertråde og fór vil gøre, at din taske holder i mange år.

Mission

Vi skaber designs til manden, der sætter pris på høj kvalitet, luksuriøse materialer og et råt design. Manden, der ønsker en taske, der afspejler hans personlige stil på en afslappet og naturlig måde. Samtidig vil vi have, at han føler sig overbevist om, at det design han køber er fremstillet ud fra principper om ærlighed, naturlighed og bæredygtighed.

Vision

Vi ønsker at være innovative og gøre vores design til en regelmæssig del af den moderne mands hverdag. Et produkt, han stoler på og ser som en uundværlig del af sit liv – hvad enten han er sportslig, rejser, går på arbejde eller bare bevæger sig fra A til B.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch fr_FRFrançais da_DKDansk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev