Jan Grarup - Fuhrhide

JAN GRARUP & FUHRHIDE

LIMITED EDITION

JAN GRARUP & FUHRHIDE

EN TASKE FOR LIVET

Sammen med en af de bedste fotografer i verden – Jan Grarup – har vi hos FUHRHIDE udviklet din sidste taske.

En alsidig taske, der ikke kun er henvendt til kameraentusiasten, men som også passer til den daglige rejsende.

Vi har ikke inkluderet fancy elektronik som power banks og andre tech-funktioner – fordi det er bare en F …. taske. En taske, der passer til stilen og behovet for Jan Graup. En taske, der kan håndtere stress, slid i alle situationer og en taske, der bare er en taske.

Vi har lyttet til Jan Grarup, lært af hans tanker og behov i alle mulige scenarier. Et co-design og fælles udvikling er skabt, og vi er meget stolte over at præsentere de første designs.

REJSETASKE

Et hovedrum med aftagelige opdelere, så du kan skabe den plads, du har brug for. Et mindre rum med bred lynlås åbning giver nem adgang til dine værdigenstande. Som ekstra bekvemmelighed har vi tilføjet lommer til opladere mv.

SKULDERTASKE

En skulder crossover taske – perfekt til det mest nødvendige på farten. Et hovedrum med en polstret lomme, der passer til din 13 ” laptop.

Lomme med lynlås til ekstra sikkerhed indvendig og udvendig.

BÆLTETASKE + UDSTYR

De 6 add-on designs er skræddersyet til at passe Jan Grarups behov – brug det som du vil, det er bare en mulighed!

GRARUP - SPECIAL

Hvert design af tilbehør dækker et behov, når Jan Grarup er i marken – hvordan du bruger det, er helt op til dig – make it your own style!

HELE PAKKEN

Indeholder:

- Rejsetaske

- Skulder crossover taske

- Bæltetaske med 6 stk. tilbehør.

NO BULLSHIT – JUST THE ULTIMATE SET!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

JAN GRARUP

Grarups arbejde afspejler hans tro på fotojournalistikens rolle som et vidne- og hukommelsesinstrument. Hans arbejde tilskynder forandring og nødvendigheden af ​​at fortælle historierne om mennesker, der er gjort for magtesløse til at fortælle deres egen.

Hans billeder af de rwandiske og Darfur-folkemord giver uigennemtrængeligt bevis for utænkelig menneskelig brutalitet, i håb om, at sådanne begivenheder aldrig vil ske eller få lov til at ske igen. Hans arbejde, The Boys from Ramallah og The Boys from Hebron, dækker begge sider af Intifada. Her udtrykkes historien gennem livet af børn, der bliver dannet som voksne blandt volden. Grarups arbejde tager betragteren til grænserne for menneskelig fortvivlelse, værdighed, lidelse og håb. Hans billeder er relevante for os alle, fordi de udgør en virkelighed, hvor vi lever, men til tider ikke tør genkende.

Grarup er blevet hædret med mange af de mest prestigefyldte priser fra fotografibranchen og menneskerettighedsorganisationerne,

herunder: 8 World Press Photo awards, UNICEF, W. Eugene Smith Foundation for Humanistic Photography, Oskar Barnack award, POYi and NPPA. I 2005 blev han tildelt et Visa d’Or på Visa Pour l’Image fotofestival i Frankrig for hans dækning af Darfur’s flygtningekrise.

Billede af Jan Grarup

JAN GRARUP & FUHRHIDE

REJSEN TIL DEN PERFEKTE LÆDERTASKE

At designe og fremstille den ultimative taske tager tid, tanker og en masse prøver – her er en gennemgang af forløbet:

DE SIDSTE 6 MÅNEDER

Udvikling og testning af designs i marken. Jan Grarup har haft taskerne med på sine rejser for at teste alle mulige situationer af.

DE NÆSTE 3 MÅNEDER

Fremstilling af den ultimative rejsetasker, skuldertaske og bælte

OKTOBER

Levering af din sidste taske.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch fr_FRFrançais da_DKDansk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev